Imprimir esta página
Martes, 31 Marzo 2015 14:39

Grans projectes, grans persones: Xerrem i junts de la mà de Jordi Esteban-.

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

A l’era de les noves tecnologies sembla que tot ha d’anar abocat vers l’espectacularització. Hem de donar-nos a conèixer als mitjans i les xarxes socials, trobar finançament atenent el ressò mediàtic que assolim i la implicació de col·laboradors que volen que formem part de la seva línia de responsabilitat social, o simplement esdevenir un element més de les seves estratègies de màrqueting social.

Front tot això, un home, en Jordi Esteban, acompanyat de la seva família i fent ús principalment de la paraula per ajudar a d’altres persones a aprendre i parlar català, va recorrent Catalunya poble a poble per donar a conèixer els programes junts i xerrem, i formar als voluntaris que en volen formar part.

L’equip de voluntaris de cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre hem tingut l’honor d’escoltar-lo i utilitzar els seus materials. Desprèn passió parlant de la llengua catalana i de com i perquè ha confeccionat els materials dels programes junts i xerrem. I, a resultes d’això, sempre aconsegueix captivar-nos. Quelcom que es transmet als seus materials.

Dit això, afegir que ens sentim molt honrats que baixés a Amposta un cop més aquest 21 de març a formar als voluntaris i voluntàries. Primer de tot per que aprenem molt d’ell, però principalment per tenir-lo a ell i la seva família amb nosaltres, fent-nos passar una estona entranyable escoltant-lo parlar amb passió d’una feina en la que creu.

Cercarem de mantenir la màgia que forma part dels materials, i la seva passió pel català amb els xerraires que vulguin apropar-se als nostres tallers, conscients que més enllà d’aprendre a utilitzar català, allò que estem construint són vincles entre persones, passant una bona estona, rient i aprenent dels altres i nosaltres mateixos amb les paraules que ens ha ajudat a destapar.

Leer 3427 veces Modificado por última vez en Martes, 31 Marzo 2015 14:40
José Luis

Lo último de José Luis