Viernes, 26 Diciembre 2014 14:47

CONVENI COL·LABORACIÓ ENTRE COOPERACIÓ ACTIVA I LA FUNDACIÓ BANCÀRIA "LA CAIXA"

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

El passat divendres 19 de desembre de 2014 Cooperació Activa ONGD -representada per Jose Luis Rodríguez, delegat a les Terres de l'Ebre- i l'Obra Social la Caixa -representada per Maria Ingrid Borras Piñol, directora d'Àrea de negoci de La Caixa a Amposta-  van formalitzar un conveni de col·laboració  per a la execució del projecte Tots i totes som veïns i veïnes, tots i totes fem Amposta !, del qual participen en partenariat també la Federació d’Amposta d’Associacions de veïns (FAAV), l’Associació Voluntariat i Participació Terres de l’Ebre (VIPTE), així com d’altres entitats Socioculturals de la ciutat d’Amposta i que agrupen a persones del col·lectiu immigrant.

El projecte ha estat sel·leccionat en la convocatòria del 2014 d’Acció Social i interculturalitat de l’Obra Social la Caixa. Aquesta última aportarà 12.040 euros, mentre que Cooperació Activa ONGD i les altres entitats que participen en partenariat del projecte aportaran uns altres 4000 euros.

La implementació del projecte Tots i totes som veïns i veïnes, tots i totes fem Amposta!  es va iniciar a l'octubre d'enguany, i està previst que -aquesta primera edició- finalitzi a començaments del mes d'octubre del 2015.

Leer 2101 veces Modificado por última vez en Domingo, 28 Diciembre 2014 20:48

Deja un comentario