Viernes, 26 Diciembre 2014 11:31

I CONCURS DIBUIX SOBRE DRETS HUMANS CIUTAT D'AMPOSTA

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

Amb la finalitat de promoure el coneixement dels drets humans entre nens i nenes de primària d’Amposta i les Terres de l’Ebre, des del projecte Tots i Totes som veïns i veïnes, tots i totes fem Amposta! -impulsat per les entitats Federació d’Amposta d’Associacions de veïns, Voluntariat i Participació Terres de l’Ebre i Cooperació Activa ONGD, amb la col•laboració de l’Obra Social la Caixa-, convoquem el I Concurs de dibuix sobre Drets humans per a nens i nenes de primària d’Amposta i Terres de l’Ebre, que es regeix per les següents

BASES:

1. Podrà participar qualsevol nen i/o nena d’entre 6 i 12 anys que estigui cursant estudis de primària en un Centre escolar d’Amposta i/o les Terres de l’Ebre

2. Els premis seran entregats el dia 18 de desembre de 2014, a l’auditori de l’Edifici Terres de l’Ebre per part de representat de la Federació d’Amposta d’Associacions de veïns, Voluntariat i participación Terres de l’Ebre i Cooperació Activa ONGD-Terres de l’Ebre.

3. Per a poder participar al concurs cada alumne deurà presentar un dibuix original, amb qualsevol material o tècnica, relatiu als drets humans. El dibuix es presentarà en un full de paper de tamany A4.

4. S’estableixen dues categories, una per a nens i nenes d’entre 6 i 9 anys, i una altre per a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys). Els premis consistiran en una placa i un diploma acreditatiu de guanyador/a i/o finalista del I Concurs de dibuix sobre Drets humans Ciutat d’Amposta i un kit de material escolar. El jurat podrà concedir les mencions honorífiques que consideri oportunes.

5. Els centres educatius, així com esplais i d’altres espais que treballen amb nens i nenes d’aquestes edats, que col•laborin en aquesta iniciativa rebran un diploma de reconeixement

6. Els treballs que vulguin optar al premi s’hauran de presentar fins al 16 de desembre de 2014 –a les 19’30 hores- al local de la Federació d’Amposta d’Associacions de veïns, al Edifici Terres de l’Ebre (Cr. General Prim, 92-94 d’Amposta).

7. Els treballs s’hauran de presentar en un sobre tancat, dins del qual s’haurà de ficar el dibuix que opta al premi i un sobre més petit (ambdos sobres els facilitem nosaltres al local de l’Edifici Terres de l’Ebre) on figuri el curs que està realitzant l’aspirant, així com el seu nom, cognoms i edat.

8. El jurat estarà format per un representant de la Federació d’Amposta d’Associacions de veïns, un altre de Voluntariat i Participació Terres de l’Ebre, un altre de Cooperació Activa ONGD, així com un representant de la comunitat educativa de la ciutat d’Amposta.

Amposta, 4 de desembre de 2014

Leer 1223 veces Modificado por última vez en Sábado, 27 Diciembre 2014 09:16

Deja un comentario