Jueves, 19 Marzo 2015 12:04

Tallers per aprendre a fer dibuixos manga per a nens i nenes de primària

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

Hi ha qui pensa que no està fet per dibuixar, però la veritat és que aprendre-ho a fer bé de manera autodidacta és força complicat, i per això sovint no persistim de nens i nenes en la nostra formació artística.

La Miriam i la Raquel, estudiants de l’Escola d’Art i Dissenys Essardi, han volgut però convèncer-nos que sense tenir gaire traça -mantenint simples formes geomètriques proporcionals, com al Manga japonès-tots els nens i totes les nenes poden fer coses dignes. Alhora que cercar de descobrir, o com a mínim no frustrar futurs artistes. I quina millor excusa per a provar-ho que aprendre a dibuixar els teus personats favorits de la televisió!.

I així va ser, entre els 15 nens i nenes assistents al curs del dia 8 de febrer n’hi havia de temerosos perquè no en sabien dibuixar gaire, i d’altres amb més traça, però tots van reproduir d’una manera més que digna al seu personatge favorit. Si bé, més enllà d’això, la idea era perdre la por a dibuixar i expressar-se.

Amb aquesta intenció, el dia 15 de març es farà un nou taller per aprendre a fer el nostre mini-jo (una mena de caricatura de nosaltres mateixos amb el cap molt gran) i també un altre taller més endavant, per a aquells i aquelles alumnes que -aquesta vegada si- tinguin més traça i vulguin aprendre més secrets per dibuixar.

Agrair a la Miriam i la Raquel aquesta voluntària tasca d’ajudar-nos a autodescobrir l’artista que portem dins d’una manera tan amena com -atenent als resultats- eficient: elles si són unes artistes integrals i mestres excepcionals!

Leer 2228 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Marzo 2015 12:05

Deja un comentario