Lunes, 06 Abril 2015 07:53

Ara tocava aprendre a fer la mona a cuines del món!

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

Divendres passat els 26 nens i nenes que van venir amb les seves famílies a participar de les activitats de l’espai cuines del món en família -que organitzem en el marc del projecte Tots i totes som veïns i veïnes, tots i totes fem Amposta!, i que compta amb la col·laboració de l’Obra social la Caixa- van aprendre a fer la tradicional mona de Pasqua.

Habitualment els tallers es dediquen a cuines tradicionals d’altres països a les que ens donen accés voluntaris/ies arribats a Amposta de la mà de les migracions. Aquesta vegada, però, per consens es va decidir que tocava aprendre a fer la mona ja que, d’una banda hi ha nens i nenes que freqüenten les nostres activitats i són nascuts a Terres de l’Ebre -en tenir famílies d’origen immigrant- però desconeixen o no participen d’aquesta tradició, i d’altra banda, perquè d’altres famílies van oferir-se a que els seus fills i filles participessin dins d’aquest espai de cuines del món i a compartir aquest costum català amb totes les persones interessades.

En acollir més persones de les inicialment previstes vam haver d'improvisar i repartir-nos les racions. El resultat, però, va ser d’un gran nivell, amb mini-mones d’allò més suggerents estèticament, i encara molt més riques. Per llepar-se els dits!

Leer 3308 veces Modificado por última vez en Lunes, 06 Abril 2015 08:16

Deja un comentario